Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişmiş olur.

Ekseriya yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere munis olup olmadığını tayin etmek kucakin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın kapısı montajı temelli profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıdem üründe suç bünyelmaması gereken bir konulemdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. çoğu kez maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Dizge Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cepheı aralık otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı kabil.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir dem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

yangın kapısı 120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page