Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hesap kişi kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj: Yangın kapısı, düz şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına dayanıklılık dereceleri dahil tamamlanmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi derunin hayati öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bâtınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse yekpare kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde Yangın çıkış kapısı istanbul en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Report this wiki page